naino d.o.o.

Grega Bizjak, u.d.i.a.
Tadeja Šepec Bizjak, u.d.i.a.

Podjetje NAINO d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2005 in se ukvarja z arhitekturnim projektiranjem, grafičnim oblikovanjem oz. oblikovanjem za dom in telo nasplošno. Nastalo je iz potrebe po izdelovanju lepih hiš in prijetnih ambientov, drugačnih oblik, grafik, ki so ljudem pisane na kožo, izdelane po meri. Na ustvarjanje gledava kot na dialog z naročnikom, kjer sva predvsem v vlogi usmerjevalca njihovih želja in potreb. Vsak projekt je proces zase, ki na koncu pripelje do dobrega izdelka, ki zadovolji vse sodelujoče in je v skupno dobro.

OBLIKOVANJE // kreativnost je težko omejiti... ko ji damo krila, ideje prosto krožijo med arhitekturo in oblikovanjem, zato se ne omejujemo samo na eno področje. Ustvarjamo na področju grafičnega oblikovanja (celostne grafične podobe, knjige, plakati, ...) in tudi industrijskega oblikovanja oz. unikatnega oblikovanja (oblikovanje in 3D modeliranje uporabnih izdelkov, nakita, ...), kjer se dopolnjujemo tudi z drugimi oblikovalci oz. ustvarjalci nasplošno.
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani, spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×
Primerjaj